[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنگره::
ساختار سازمانی کنگره::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در کنگره::
ارسال مقاله::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
درباره کاشان::
داوران::
آلبوم تصاویر::
کارگاه ها::
فرم ها و فایل های مرتبط::
هتل های شهرستان کاشان::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: آغاز سومین روز کار هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور ::

آغاز سومین روز کار هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور

سومین روز کار هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور در دانشگاه روز پنج شنبه 17/6/1395 آغاز شد.

سومین روز کار هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور نوبت صبح با یک سمپوزیوم در حوزه بیماری­ های داخلی (8 مقاله)، یک سمپوزیوم در حوزه فارماکولوژی و داروسازی (8 مقاله)، یک محور ویژه در حوزه قلب و عروق (8 مقاله)، یک سمپوزیوم در حوزه بیماری­ های عفونی و ایمنولوژیک (8 مقاله)، یک سمپوزیوم در حوزه علوم و اعصاب (8 مقاله) و در نوبت عصر یک سمپوزیوم در حوزه اختلالات روان (8 مقاله) در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در حال برگزاری می­ باشد.

گفتنی است سخنرانی آقای دکتر حمیدیه دبیر ستاد توسعه سلول های بنیادی ساعت 10 صبح از جمله برنامه های ویژه این کنگره خواهد بود.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان