[صفحه اصلی ]   [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره كنفرانس :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: برقراري ارتباط :: راهنماي پايگاه ::
صفحه اصلی::
درباره کنگره::
ساختار سازمانی کنگره::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در کنگره::
ارسال مقاله::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
درباره کاشان::
داوران::
آلبوم تصاویر::
کارگاه ها::
فرم ها و فایل های مرتبط::
هتل های شهرستان کاشان::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
نماد اعتماد الکترونیک
..
:: مراسم افتتاحیه هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور ::

تنها یک روز تا برگزاری هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور

مراسم افتتاحیه هفدهمین کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور قائم مقام محترم معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جناب آقای دکتر شاهین آخوند زاده عصر روز سه شنبه 16 شهریور ماه 1395 ساعت 17 در آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار می‌گردد.

حضور پرشور و گسترده دانشجویان از سراسر کشور به همراه سرپرستان و تیم های همراه قبل از آغاز سال تحصیلی جدید باعث شور و نشاط هر چه بیشتر در محیط دانشگاه خواهد شد.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان